perjantai 7. joulukuuta 2012

I decided to go adventurous...

Eh, not really. Sen verran vaan että päätin lähteä käymään jossakin neljän seinän ulkopuolella, to get some semi fresh air ^^. Heräsin aamulla seitsemältä - olen todennut, että ei se unirytmi koskaan keikahda kohdalleen jos en ala aamulla herätä aiemmin - ja puoli kahdeksalta lähdin seikkailuun. P saatteli mut työmatkallaan bussille, jolla oli tarkoitus lähteä könyämään Victoria Peakille. Teki mieli toistaa viimeviikkoinen reissu, koska silloin puolet vuoresta oli hautautunut sakeanharmaan pilven sisään eikä kaupungin näkemisestä osannut edes haaveilla.

Victoria Peak pilvessä

Papukaijanmerkki jos löydät
”vuoret” eli kukkulat
Parempi päivä
Sää olikin tällä kertaa parempi, joskaan en yllättäen innostunut paikasta kovin paljoa. Mietin ihan tosissani et onko ylös pääseminen hintansa väärti kuljetuksineen ja lippuineen - ei sillä että jaksaisin katua moista. Hienoa oli tietysti nähdä millaisessa saastepilvessä perushongkongilainen kävelee suunnilleen päivittäin. Ei ihme jos vähän allergia ja astma vaivaa... Mutta ettette käsittäisi väärin: paljaalla silmällä näkee sentään vähän paremmin kuin valokuvista.

Seuraavat retket, jos niitä tulee, suuntautuvat Dragon's backille ja
plööplöö-puutarhaan
Molemmat ilmaisia Ü


Uskokaa tai älkää mutta siellä oli kyllä paljon enemmän turisteja...

Se turisteilusta. Muuten olen viettänyt päivät tyytyväisenä japania opiskellen. Animea siis ^^. Olen hommannut itselleni lentolipun Kunmingiin ensi keskiviikoksi, odottelen viisumia ja kämppä on tiedossa eli kaikki hyvin. Miehenkin olisin ehkä itselleni tänään saanut jos olisin halunnut, mutta mähän en halua. Voikohan tälle edes nauraa... o.O

1 kommentti: