perjantai 14. joulukuuta 2012

hengissä. eipä muuta; vähän [erittäin] väsynyttä hymyä.

heräsin kahdeksalta. kymmeneltä markkinoille, ostin mung-papuja idätettäväksi ja eurolla saksanpähkinöitä ja puolikkaalla minimandariineja. puolilta päivin lähdettiin kunmingin toiseen kasvisravintolaan syömään. sieltä päivän pääkohteeseen eli kielikoululle rainbow bridgeen sopimaan asioista, aloitan yksityistunnit ensiviikolla kunhan sopiva opettaja löytyy. länkkärikahvilaan (m kävi tervehtimässä tuttaviaan) josta ostin mokkapaloja kun ajattelin viedä alakertaan uusille kiinalaisille ystäville, joiden luo mut kutsuttiin eilen sekä lounaalle että päivälliselle. mut olinkin sit niin väsynyt et kävelin suoraan kotiin ja suihkuun. nukuttaa, vaikka nousin just tehokkailta kymmenen minuutin päikkäreiltä. siirsin parturissa käynnin huomiseen. lähikaduilla on paljon hierojia, sokeat kuulemma parhaita, aion etsiä käsiini yhden mahdollisimman pian. ei muuta kunmingista.

4 kommenttia:

  1. Kuka on M? ihmettelee Saara...:)

    VastaaPoista
  2. Muista huuhtoa idut puhtaalla vedellä :P Paljonko maksaa opiskelu?

    VastaaPoista
  3. Uskomatonta, täällä oli niin paljon juttua ja kommetteja, että piti ihan jäädä lukemaan :D

    Kuulostaa niin ihanan onnelliselta siun elo! :) Olen onnellinen siitä. Ja mielenkiintoista, että millainen opettaja sulle tulee. En ollutkaan tajunnut, että menet yksityiseen opetukseen. Huhhuh, onkohan miten rankkaa, kun eikös siellä päin olla melko pedantteja? Mutta opittpahan kunnolla ja se on vain plussaa :) Ja huippua, kun sulla on kielenoppimisinto tapissa!

    Mie olen ollut ihan järkyttävän kiireinen ja sitä myöten myös väsynyt. Päätin jättää huomisen tunnit väliin, että jaksan mennä illaksi töihin... Tuntuu, että elämä on ollut vain yhdestä hommasta selviämistä ja samantien seuraavaan ryhtymistä. Onneksi keskiviikkona (toivottavasti...) on viimeisen tehtävän palautus ja sitten alkaa "joululoma", mikä tarkoittaa, että ei ole enää opiskelua ennen tammikuuta ja joulunaikaan on neljä päivää vapaata töistä. :) En ole koskaan ennen odottanut näin kovasti joulua! Ja ihan vain siksi, että saan Olla. Ajateltiin tosin 23 päivä siivota ihan kunnolla (tai siis minä siivoan, H on poikien kanssa) ja käydä mun isovanhempien luona tapanina. Mutta jää siihen kuitenkin pari päivää väliin. ;)

    Täällä oli mukava joulujuhla Viiskulmassa. Oli jotenkin hassua tajuta, että hei, oikeasti, täällähän on Tunnelmaa! Itse kun oli vain vouhottanut menemään ja juuri ennen juhlan alkuakin juoksentelin ympäriinsä näytelmävalmistelujen kanssa. Tuli ihan kylmiä väreitä ja kehossa tunnevirtauksia, niin hienolta kuulosti erään henkilön tulkinta "Oi jouluyöstä". Mahtavaa! Sitten loppuajan olinkin lasten perässä. :) Mutta oli ihana istua se hetki.

    Okka on alkunut toistaa sanoja ihan huomattavasti. Se on jotenkin niin hauskan kuuloista, kun siihen ei ole vielä tottunut. Tänään tulin vessasta ja sanoin, että nyt oon pessyt kasvot ja hampaat - niin eikös kaiku vastaa: "hampaa". Toistin: "hampaat" ja kaiku vastasi: "hampaa". :D Tehtiin ehkä neljä toistoa ja naurettiin.

    Ja arvaa, ostin tänään meikkejä. Khyllä, aion taas alkaa näyttää nätiltä ;)

    VastaaPoista
  4. Ja voi että, täälläkin on kommenttien liuta johon on jäänyt reagoimatta, mutta tiedoksi (jos joku teistä vielä sattuu tänne palaamaan): kaikki on luettu ajatuksella ja olen tullut jokaisesta kommentista paremmalle mielelle ^^

    VastaaPoista