sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vilinää, vilskettä

Hmm. Tajusin just, että mun tulevat kolme viikkoa (jotka vielä vietän Kunmingissa) tulee olemaan aika kiireisiä. Pitää hommata reilipassi Japaniin ja lähetellä varmaan sinne etukäteen sähköposteja ja sohvasurffauspyyntöjä ja pitää tuumailla että miten sitä meinaa asua vai meinaako reissata. 

Ja sitten nää viimeiset viikot täällä, kun haluaa vielä tehdä monta juttua ja nähdä ihmisiä ja opiskellakin. Ja ottaa selvää siitä mihin pääsee miten ja mikä olisi paras vaihtoehto niin että aika ja raha tulisi käytetyksi viisaasti. Kävin tuttavalta hakemassa pyörän lainaan kolme viikkoa sitten. Sieltä kotiin tulon lisäksi en ole sitten pyörään koskenutkaan. 

Mutta nyt mulla on sentään seuraa tehdä juttuja; on ihmisiä seurakunnalta ja couchsurffauksen kauttakin pari - niin että saan ehkä jotain aikaiseksikin :) Mutta sitä mä tässä kaikkein eniten pohdin kun tänne tulin, että miten mä ehdin kirjoittaa kaikista vanhoista jutuista joista en oo vielä kirjoittanut, ja lisäksi kaikesta uudesta... Saa nähdä ^^ Mutta koetan 1) lyhentää tekstiä 2) lisätä kuvien määrää (joskan tekstin korvaaminen kuvilla ei välttämättä nopeuta kirjoittamista ollenkaan) niin että jotain kuuluu edes silloin tällöin. Nyt kirkkoon ja hui vähän jänskättää kun lupasin kämppikselle että ilmoistusten seassa kerron srk:lla että tästä vapautuisi kämppä jos jota kuta kiinnostaa. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti