tiistai 20. marraskuuta 2012

Kaupunkipäiviä

Kylläpä tuntuu päivät pitkiltä kun ehtii niin paljon; eilenaamulla löhöiltiin taas johonkin asti kunnes päätettiin äitin kanssa että tehdään sittenkin tänään jotain, ja soiteltiin tutuille että tavataan puoliltapäivin. Ja apua muistinkin että unohdin käydä lunastamassa yhden laukun jonka varasin itselleni juhlamekon vaihtarisiskon häihin... voivoivoi. Pitää muistaa tänään käväistä. Mitähän sitä osaisi kertoa. Että ilahduin Tiinan mailista kun tulin kotiin; täällä kaipaa tavallista enemmän sitä, että joku on muistanut. Ja että tavattiin taas yksi suomalainen. Päästään kyllä ihan liian helpolla äitin kanssa kun saadaan melkein jatkuvasti puhua suomea... Äitille se on tietysti kiva :)

Tänään on suunnitelmissa mennä Läntisille vuorille. Kiinassa on jatkuvasti aurinkoista vaikka ilma onkin sen verran saasteinen että pitää räkiä limaa kurkusta; ehkä siihen tottuu. Suurkaupungin hulinaa on ilmassa, mutta tuttujen opastuksella ollaan selvitty oikeisiin busseihin ja oikeille pysäkeille ongelmitta. Päivät venyy pitkiksi, tullaan myöhään "kotiin", siinä syy miksen oo kirjotellut kovin aktiivisesti, mutta hyvin täällä menee, oon ihan rakastunu Kiinaan ^^ Johtuu varmaan siitä että pelkäsin niin paljon etukäteen kun kuulin kaikenlaisia juttuja, mutta kun tulee paikanpäälle niin ei tää ole ollenkaan kamalaa, ihmiset täällä on aivan todella mukavia. Eilenkin ohjasivat meitä kymmenen aikaan illalla jäämään oikealle pysäkille kun mulla meni sekä kuulutus että tekstit ohi. Kovasti oon koettanut opetella lausumaan oikein, että osaan sit hyödyntää sanakirjaa kun koittaa se aika ettei oo enää omaa tulkkia matkassa.

Mut todellakin: mää nautin. Jos ennen matkaa aloin epäillä että olikohan järkevää lähteä niin ei kyllä kaduta Ü

Kuvia tulee ehkä ylihuomenna, oon kyllä napsinu muutaman ihan kivan, mutta taidan laittaa jälkikäteen ajan säästämiseksi et ehdin vähän siivoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti